11 SEBAB PILIH BISNES SHAKLEE

Assamualaikum wbt;

Kenapa saya memilih Bisnes Shaklee? Awak-awak semua mesti nak tahu kan? saya akan terangkan satu persatu moga ia bermanfaat kepada awak-awak semua.


1. UNTUNG RUNCIT YANG TINGGI

Tiada bisnes yang tidak menginginkan keuntungan yang tinggi. Sama juga seperti bisnes Shaklee. Produk yang disediakan Shaklee sangat memberi keuntungan kepada pengedar mahupun penjual kerana harga yang diberikan kepada pembeli sungguh berpatutan dan harga yang diberikan kepada pengedar sungguh murah dan jimat. Anda boleh mengetahuinya setelah menjadi sebahagian dari kami. Siapa tak nak jadi suri rumah tapi gaji macam engineer.


2. ADA BONUS KERETA DAN TRIP PERCUMA

Shaklee juga menyediakan Car Bonus dan Trip Percuma kepada sesiapa yang perform dan capai target sales yang diberikan. Tiada kuota tau, semua orang boleh berjaya dan berpeluang mendapat apa HQ SHAKLEE  sediakan kepada agen.


3. BONUS BULANAN (UNLIMITED) YANG TINGGI

Bonus yang diberikan Shaklee kepada Ahli Shaklee sangatlah ditunggu-tunggu. Setiap SID akan menanti di website apabila menjelang 15hb untuk melihat jumlah bonus. Tiada had bonus tau, jika anda perform dan mencapai UV yang ditetapkan, pasti anda akan dapat apa yang menjadi hak anda. Jika lebih banyak sales anda akan dapat lebih banyak bonus.


4. FLEXIBLE BOLEH DIBUAT DIMANA-MANA

Bukan semua orang sukakan tempat kerja yang terikat dengan orang atasan atau disiplin yang ditetapkan. Dalam Shaklee, semuanya bergantung kepada individu. Disiplin juga ditetapkan oleh individu tersebut. Tidak perlu memakai uniform, tidak perlu ikut jadual kerja. Sambil buat air kopi di dapur pun boleh buat posting Shaklee. Sambil menyusukan anak pun boleh close sale. Sambil goyang kaki, duit masuk macam air. Alhamdulillah syukur.


5. MEMBINA UKHUWAH

Jika anda menyertai bisnes Shaklee, anda akan dapat support team yang sangat ohsem! sentiasa memberi kata semangat, bantu membantu dan menasihati jika tersilap langkah atau terlena. Support team yang ohsem sangat penting dalam bisnes Shaklee ini memandangkan ia tentang kesihatan, banyak yang perlu tahu dan pelajari. Anda boleh merujuk kepada agen lama yang sudah arif dan hanya bertanya dalam group jika ada sebarang kemusykilan.


6. COMPANY YANG KUKUH DAN STABIL

Shaklee sudah lama bertapak di Malaysia lebih 50 tahun. Ia merupakan sebuah company MLM yang kukuh dan stabil. Company besar Shaklee dari US juga dikenali di negara besar termasuk Indonesia, Canada, China, dan negara maju Jepun. Dan juga mempunyai kilang Shaklee sendiri di kaki gunung Fuji (FUJINOMIYA, SHIZUOKA)


7. PRODUK SEMULAJADI & TERBUKTI BERKESAN

Nak tahu, Produk Shaklee mempunyai landmark study. Kajian ini dibuat dalam masa yang panjang iaitu lebih dari 20 tahun ke atas mereka yang mengamalkan supplement Shaklee. Mereka yang membuat kajian ini semua adalah barisan saintis yang hebat dalam bidang masing-masing. Diuji lagi keberkesanannya secara klinikal. Ini membuktikan produk Shaklee selamat untuk kesihatan kita jangka masa yang panjang.8. DIJAMIN HALAL

Bagi yang beragama Islam status HALAL setiap produk amat penting. Maka anda tidak perlu risau kerana produk Shaklee mempunyai sijil halal dan badan pemantauan halalnya iaitu ISA ini disahkan oleh JAKIM.


9. MODAL KECIL

Permulaan Farhan melibatkan diri dalam bisnes shaklee, Farhan tidak perlu mengeluarkan modal yang besar seperti bisnes-bisnes yang lain. Dengan hanya membayar RM35, Farhan dapat mendaftar keahlian shaklee seumur hidup berserta kit panduan untuk memulakan bisnes.


Starter Kit Shaklee

Anda perlu tahu, Setiap bisnes kita perlu berusaha berniaga menjual produk sama seperti bisnes yang lain. Tiada istilah goyang kaki. Teatapi yang manariknya ialah kita tidak perlu memikirkan kualiti produk atau soal stok.  Apa yang kita perlu buat hanya rajin berkongsi apa kebaikan produk, apa yang produk Shaklee boleh bantu untuk menyelesaikan masalah pelanggan.


10. SOKONGAN KELUARGA

Sepanjang Farhan buat bisnes Shaklee ni, Alhamdulillah ahli keluarga Farhan banyak menyokong dan membantu termasuk kawan-kawan sesama team Shaklee dan juga Upline / Master Farhan. Mereka semua banyak membantu dan memberi semangat kepada Farhan dari mula-mula bisnes dulu sampai sehingga sekarang.


11. SIHAT DAPAT, DUIT PUN DAPAT

Jika anda join bisnes Shaklee anda berpeluang untuk consume produk shaklee dengan harga murah. Sihat dapat, harga murah dapat, duit bulanan pun dapat. Seronoknya bisnes shaklee, terlalu banyak yang diberikan hanya perlu usaha dan usaha.TERIMA KASIH, SEMOGA MENJADI MANFAAT KEPADA ANDA
SELAMAT BERJAYA-.

klik untuk mendaftar ahli shaklee  » UNTUK KEAHLIAN SHAKLEEPage FB : www.Kedai Vitamin Sungai Besi & KL 011-65166321
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Sungai Besi/Cheras/Bandar Tun Razak
Pengeposan ke seluruh MalaysiaPost a Comment

0 Comments

Contact Form