JANA INCOME WAKTU PKP

Assalamualaikum wbt,

Kita boleh buat untuk Jana Income Waktu PKP Dilaksanakan. Ramai yang mengeluh waktu PKP dilarang untuk bekerja jadi bila duit makin susut nak bagi anak makan pun susah sebab tak ada duit. Pada mulanya hanya 14 hari tapi dilanjutkan 14 hari lagi iaitu sehingga 28 April 2021.Di sebabkan perintah kawalan pergerakan (PKP) ini ramai yang cari pendapatan sampingan atas sebab ingin membantu anda, Farhan nak share idea yang sesuai untuk anda jana income sampingan waktu PKP.


Cara Jana Pendapatan Ketika Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) di laksanakan.

Sejak perintah kawalan pergerakan ramai yang terkesan antaranya peniaga jalanan, pekerja kilang, usahawan dan ramai lagi kerana PKP ini kita dilarang untuk bekerja. Jumlah pesakit Covid-19 yang semakin meningkat PKP fasa 3 terpaksa di laksanakan untuk memerangi Covid-19 bukan untuk menyusahkan rakyat ini juga demi keselamatan negara, dengan ini kerajaan juga cuba membantu rakyat sedia memberi bantuan kewangan kepada setia ketua keluarga yang layak iaitu Bantuan Prihatin Nasional.


Untuk perkongsian kalini farhan sekadar nak berkongsi cara yang korang boleh buat untuk mendapatkan sumber pendapatan waktu PKP walau dari rumah saja.


Antara Cara untuk Jana Pendapatan semasa PKP :
  • Buat dropship
  • Jadi runner
  • Menjual makanan secara online
  • Menjual Online di Shopee
  • Affiliate - mempromosikan produk orang lain

Buat bisnes online Shaklee

Ada banyak jenis bisnes online kan tapi farhan nak kongsikan BISNES SHAKLEE yang farhan sendiri buat sekarang. konsep bisnes Shaklee ini macam dropship. Maksudnya farhan dapat order dari customer kemudian order barang secara online dan urusan pengeposan pihak Shaklee yang uruskan. Lebih mudah kan?


1. Sistem order online

Macam dalam team farhan sekarang, upline / master kami ada sediakan satu SISTEM ORDER ONLINE  melalui YEZZA. Jadi jika farhan dapat order, terus klik dalam sistem dan pilih produk yang customer beli dan terus buat belian. Urusan pos pihak Shaklee yang uruskan.


2. Juga ada support dari group dari segi marketing material, ilmu produk dan group aktif.


3. Sistem yang sangat mudah dan banyak melancarkan serta memudahkan urusan farhan. Semua buat secara online hanya dari rumah. Tambah lagi waktu PKP ni tak boleh nak keluar selalu kan. Dekat situ tak perlu risau dah soal packing barang untuk customer.


4. Modal rendah

Dari segi MODAL juga tak perlu risau dan dapatkan stok. Hanya bayar yuran keahlian RM35 bagi yang baru nak join ahli Shaklee. Duit modal nak beli stok tak perlu bila dah ada sistem order online samada order dari Shaklee atau dari team Yezza tadi.


5. Produk tak bermusim

Dari segi produk Shaklee, permintaan sentiasa tinggi untuk Produk Supplement walaupun PKP tapi tetap orang cari juga sebab ia berkaitan dengan kesihatan. Bab kesihatan ini memang sentiasa orang nak jaga tambah lagi dengan pandemik Covid-19, memang ramai orang mencari supplement untuk kuatkan imun badan. Yang paling mendapat permintaan tinggi pastinya Vitamin C.


Bagi yang berminat untuk menjana pendapatan masa PKP bolehlah mencuba. Ada banyak jenis bisnes boleh buat janji kita buat betul-betul dan bersungguh-sungguh.


Untuk korang yang berminat nak dapatkan income musim PKP dengan bisnes / dropship Shaklee boleh terus menghubungi farhan, farhan sedia membantu korang. 


Page FB : www.Kedai Vitamin Sungai Besi & KL 011-65166321
Your Certified Shaklee Product Consultant
COD Sungai Besi/Cheras/Bandar Tun Razak
Pengeposan ke seluruh Malaysia


 

Post a Comment

2 Comments

Post a Comment

Contact Form